Skip to main content

Superleague 2: Κόλλησαν στο μηδεν στην πρεμιέρα Μακεδονικός και Ηρακλής

Χωρίς πολλές στιγμές οι δύο ομάδες έφυγαν από την Πολίχνη με τη λευκή ισοπαλία- Παράπονα των κυανολεύκων για τη διαιτησία

Αναποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Ηρακλής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2 κόντρα στον Μακεδονικό στην Πολίχνη, μένοντας στο 0-0.

Οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, όταν στο 52'  από λάθος του Κουντουριώτη στον χώρο του κέντρου έγινε αντεπίθεση από τον Μακεδονικό, με τον Σιμόνι να εκτελεί εντός περιοχής και τον Βελλίδη να αποκρούει.

Στο 58' ο Στοΐσεβιτς επιχείρησε διαγώνιο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Περντρέου.

Οι κυανόλευκοι είχαν άλλοι μια ευκαιρία στο 82'΄με τον Γκάγιτς που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ο κίπερ του Μακεδονικού.

Οι συνθέσεις

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης (85′ λ.τ Πέδρο Λούκας), Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Τσουκάνης, Ζαφειράκης (57′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (57′ Μπιανκόνι).

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Χρουστσιέλ, Σιούτας (46΄ Καπίγια), Γκμπενιόν, Δοϊράνλης, Σίλβα (79′ Τσουμάνης), Λύγκας (46΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (56′ Γκάγιτς), Κούστα.

Ανακοίνωση του Ηρακλή για τη διαιτησία

Σε ανακοίνωσή της μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διατησίσ του αγώνα.

«Πολύ γρήγορα άρχισε το θέατρο του παραλόγου εκ μέρους της διαιτησίας, η οποία ήδη στους δύο πρώτους αγώνες της ομάδας μας, έστειλε πολύ ηχηρά μηνύματα για το πώς σκέφτεται ν’ αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ. Τους ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει τα μηνύματα, τ’ αξιολογούμε και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο νοών νοείτω», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.