Skip to main content

Συγκίνηση για τον τραγικό πατέρα των Τεμπών: Έγραψε τον γιο του στον Ερασιτέχνη Άρη

Εν μέσω συγκίνησης ο 26χρονος Δημήτρης έγινε μέλος του Άρη με πρωτοβουλία του πατέρα του

Τον γνωρίσαμε από τις πρώτες ώρες  της τραγωδίας όταν βρέθηκε στη Λάρισα μαζί με άλλους γονείς, προκειμένου να μάθει νέα για τον 26χρονο γιο του που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών.

Παρά την αγωνία και τον φόβο ότι ο αγαπημένος του Δημήτρης ίσως δεν ζει πια, ο Παύλος Ασλανίδης δεν έχασε τον καταγγελτικό του τόνο για τα όσα οδήγησαν στην τραγωδία.

Δυστυχώς αργότερα οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν και ο γιος του ήταν μεταξύ των νεκρών του φρικτού δυστυχήματος.

Ο τραγικός πατέρας, όπως και τόσοι άλλοι γονείς αποχαιρέτησαν πρόωρα τα παιδιά τους.

Ωστόσο πατέρας και γιος μοιραζόντουσαν μια κοινή αγάπη, ένα κοινό πάθος, τον Άρη.

Παρά τον πόνο και την οδύνη, ο Παύλος Ασλανίδης, μέλος του ΑΣ Άρης, βρήκε τη δύναμη να πάει σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη και να γράψει τον γιο του, σε μια συμβολική κίνηση που προκάλεσε συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Ο ΑΣ Άρης αναφέρει:

«Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που προκαλεί μία κίνηση.

Ο Παύλος Ασλανίδης εδώ και μία εβδομάδα βιώνει το υπέρτατο δράμα. Ο γιος του, Δημήτρης, ήταν ένα από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Μόλις στα 27 χρόνια του, ο Δημήτρης «έφυγε» τόσο άδικα, τόσο πρόωρα…

Ο Παύλος Ασλανίδης είναι μέλος στον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Και μέσα σ’ όλο το δράμα που βιώνει, βρήκε τη δύναμη για να πραγματοποιήσει την εγγραφή του γιου του στον Ερασιτέχνη. Μία κίνηση που μόνο δάκρυα στα μάτια των παρευρισκομένων, αλλά και όλων μας, μπορούσε να φέρει. Μία κίνηση που δείχνει ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει όρια…

Ευχόμαστε στον Παύλο και την οικογένειά του να βρουν τη δύναμη για να αντέξουν αυτήν την τραγωδία. Και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την κίνησή του να κάνει τον γιο του μέλος του Α.Σ. Σίγουρα από εκεί ψηλά, ο Δημήτρης χαμογελά…».