Skip to main content

Συγκινητικό βίντεο με 89χρονο ομογενή από τις ΗΠΑ που επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα

Το βίντεο, το οποίο είναι μια σύνθεση με τις πιο ωραίες στιγμές της εγγονής με τον παππού της στην Ελλάδα, έγινε viral, καθώς έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 θεάσεις στο TikTok

Μια συγκινητική ιστορία με έναν 89χρονο Έλληνα ομογενή από τις ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και έχει γίνει viral στο TikTok.

Το βίντεο από την πρώτη του βόλτα στις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Ελλάδας, το οποίο ανέβασε η εγγονή του 89χρονου στο TikTok, έφτασε μέχρι την ειδησεογραφική ιστοσελίδα newsweek, κάτι που εκτόξευσε την επισκεψιμότητα στον λογαριασμό της στο TikTok.

Το βίντεο, το οποίο είναι μια σύνθεση με τις πιο ωραίες στιγμές της εγγονής με τον παππού της στην Ελλάδα, έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 θεάσεις.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η εγγονή του 89χρονου από τον λογαριασμό της «annaMG24».

 

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai - Elli Kokkinou & Foivos

Η εγγονή επέλεξε να «ντύσει» μουσικά το συγκινητικό βίντεο με το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Δεν γίνεται».

Ο ομογενής, όπως θα δείτε, ταξίδεψε στην Αθήνα, στη Σαντορίνη και στη Μύκονο, ενώ φαίνεται αρκετά μικρότερος από την ηλικία του.

Ο 89χρονος έφτασε με το μπαστούνι του στη δημοφιλή εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, στην Ακρόπολη, στα όμορφα σοκάκια της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια» γράφει η AnnaMG24, που ανέβασε το βίντεο στις αρχές Ιουνίου.

Όπως σχολιάζει το Newsweek στο άρθρο του: «Την Ελλάδα, φωλιασμένη στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, την επισκέπτονται κατά μέσο όρο 30.000.000 τουρίστες ετησίως. Η χώρα αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν τον ήλιο κοντά και μακριά».