Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό βίντεο του ΕΚΑΒ από τη διάσωση της 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά

Στο εξάλεπτο βίντεο φαίνεται η 39χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, με τους διασώστες να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή - Το «ευχαριστώ» της εθελόντριας

Την υπεράνθρωπη προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ να κρατήσουν στη ζωή την 39χρονη εθελόντρια, την οποία είχε τσιμπήσει οχιά τον περασμένο Μάιο, αποτυπώνει συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του YouTube.

Στο εξάλεπτο βίντεο φαίνεται η 39χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, με τους διασώστες να προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κρατήσουν τον σφυγμό και την αναπνοή της. Στο τέλος του βίντεο απεικονίζεται η ίδια να ευχαριστεί τους διασώστες για τη «δεύτερη ευκαιρία».

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 26 Μαΐου στον προαύλιο χώρο σχολείου κοντά στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη. Η 39χρονη εθελόντρια είχε νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση και με μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, από την οποία εξήλθε λίγες ημέρες αργότερα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν. Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου», είχε δηλώσει τότε η 39χρονη Κωνσταντία.