Skip to main content

Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού: Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Δραματική έκκληση απήθυνε ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξε 18χρονος χούλιγκαν ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο πατέρας του αστυνομικού στους γιατρούς.

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού τους είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ άνδρες της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει να επισκέπτονται το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στους γονείς του αστυνομικού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», ανέφερε του ιατρικό ανακοινωθέν.

Πηγή: protothema.gr