Skip to main content

Συνάντησε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς

Το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε για τα ζητήματα που απασχολούν τους αιρετούς

Ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θράκη, Πέτρος Παππάς, πραγματοποίησε χτες σειρά συναντήσεων με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Π. Παππάς συνάντησε την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, με την οποία συζήτησε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Θεσσαλονίκης την επόμενη τετραετία, αλλά και τα πολλά προβλήματα της πόλης, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου και τον πρόεδρο τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ),  δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Συζητήθηκε η διαχρονική ανάγκη αναβάθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οποία πρέπει να ενσκήψει η Πολιτεία ,ο σημαντικός ρόλος της, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Παππάς, εγκαινιάζοντας ένα νέο πλαίσιο συνενόησης και συνεργασίας, έθεσε τον τομέα της Μακεδονίας-Θρακης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη διάθεσή των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συμβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση των σχεδιασμών καθώς και των δίκαιων αιτημάτων τους.