Skip to main content

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Ζαχαριάδη - «Σε στηρίζω ολόθερμα»

«Επιτακτική η ανάγκη ο δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση», είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη», ο Αλέξης Τσίπρας «εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση». Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα προβλήματα της πόλης, όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών, η απουσία σύγχρονων υποδομών κ.ά.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση «ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και έκανε ειδική αναφορά στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι δήμοι στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης από την πλευρά του «ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης, απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας».