Skip to main content

Συνάντηση του δημάρχου Χαλκηδόνος με τον διοικητή της ΑΣΔΥΣ

Με τον αντιστράτηγο Δημήτριο Μπολομύτη που ανέλαβε πρόσφατα τη διοίκηση της Υποστήριξης Στρατού συναντήθηκε ο Σταύρος Αναγνωστόπουλος

Τον διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ», αντιστράτηγο Δημήτριο Μπολομύτη, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον στρατηγό για την ανάληψη της θέσης του διοικητή της ΑΣΔΥΣ και τον ευχαρίστησε για την ιδιαίτερα τιμητική επίσκεψή του, στο δημαρχείο Χαλκηδόνος.

Από την πλευρά του ο στρατηγός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το δήμαρχο Χαλκηδόνος για τη βοήθεια και συνεργασία με όλες τις στρατιωτικές μονάδες που υπάρχουν στα όρια του Δήμου, καθώς και για την υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος στη λειτουργία του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα, όπως και για την προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω αναβάθμιση και αξιοποίηση αυτού του ιστορικού χώρου.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης κτιρίων, που υπάρχουν στον ευρύτερο χώρο, όπου στεγάζεται το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων και τα οποία δεν έχουν μέχρι στιγμής αξιοποιηθεί, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυχώρου εκδηλώσεων στο χώρο του μουσείου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο δήμαρχος και ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ, συμφώνησαν να συμβάλλουν από κοινού ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη και να προταθεί σε σχετικό πρόγραμμα χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.