Skip to main content

Συνάντηση Τσογκαρλίδη-Μπουλούμπαση για θέματα ασφάλειας στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Τι συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μπουλούμπαση, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Πάρης Τσογκαρλίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ορμή. Όραμα. Ομάδα».

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα ασφάλειας στον δήμο, τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι ο κ. Μπουλούμπασης, καθώς είναι δημότης Πυλαίας - Χορτιάτη.

Όπως τονίζει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Τσογκαρλίδης, «για τη δημοτική μας παράταξη 'Ορμή. Όραμα. Ομάδα' απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσής μας με τους φορείς της πόλης, επισκεφτήκαμε το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όχι μόνον για να ανταλλάξουμε ευχές με τον συνδημότη μας, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο, κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, αλλά κυρίως για να συζητήσουμε τα ζητήματα αστυνόμευσης στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για την καλύτερη εκτέλεση του έργου των αστυνομικών, για την αποτελεσματικότερη προστασία και ασφάλεια των πολιτών και της περιοχής μας, αλλά και για τις ανάγκες και ελλείψεις, προκειμένου να περιοριστεί η συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.

Η συζήτηση με τον κ. Μπουλούμπαση ήταν εποικοδομητική και στα πιο σημαντικά ζητήματα υπήρξε ταύτιση απόψεων. Εξάλλου, ο στόχος είναι κοινός: Να κάνουμε την περιοχή μας ασφαλέστερη για όλους.

Επειδή το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ ψηλά στην προεκλογική ατζέντα του δημοτικού συνδυασμού μας 'Ορμή. Όραμα. Ομάδα', μια σειρά από προτάσεις του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, σε συνδυασμό με τις δικές μας προτάσεις, θα αποτελέσουν το επόμενο διάστημα τον άξονα των παρεμβάσεων, που θα καταθέσουμε στους συμπολίτες μας προγραμματικά, ώστε να γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει για να καλυφθούν οι ανάγκες αστυνόμευσης και κατ’ επέκταση προστασίας της ζωής και της περιουσίας τους σε κάθε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γνώστη των ζητημάτων ασφάλειας των συμπολιτών μας, κ. Χρήστο Μπουλούμπαση».