Skip to main content

Δραματικά βίντεο από τις συνεχείς διασώσεις με ελικόπτερα στην Καρδίτσα (videos)

Στον Βλοχό είναι από εχθές το μεσημέρι και 4 βάρκες του στρατού και 10 άτομα που έκαναν μετακινήσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο

Στο χωριό Βλοχός ελικόπτερο Σινούκ έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα μαζικό απεγκλωβισμό πολιτών, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί όταν η κακοκαιρία Daniel χτύπησε ανελέητα την περιοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού στο έδαφος που τους έχει οργανώσει σε 33άδες. Ήδη πριν από τις 9:30 οι πρώτοι 33 κάτοικοι έχουν παραληφθεί και μεταφερθεί στο γήπεδο της Καρδίτσας.

Η δραματική διάσωση από ελικόπτερο Σινούκ

Στον Βλοχό είναι από εχθές το μεσημέρι και 4 βάρκες του στρατού και 10 άτομα που έκαναν μετακινήσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο. Επίσης, ένα ελικόπτερο απομάκρυνε από χθες μια οικογένεια. Σήμερα υπό το πρώτο φως επιχειρούν στο σημείο και 2 ελικόπτερα Agusta Bell-214.

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα ελικόπτερα

Η επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων στις πλημμυρισμένες περιοχές από τα ελικόπτερα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα εναέρια μέσα κάνουν συνεχείς πτήσεις και μεταφέρουν με ασφάλεια τους πολίτες στο γήπεδο της Καρδίτσας.