Skip to main content

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό έμβρυο στο κέντρο της Αθήνας - Σήμερα η νεκροψία

Εντός της ημέρας αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αρχές θα εξετάσουν πρόσωπα από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο όπου βρέθηκε το έμβρυο

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το νεκρό έμβρυο, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας. Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που δεν αποκλείεται να δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο έξω από γραφεία ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος. Ο άνδρας τοποθέτησε μικροκάμερα και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από τον βόθρο και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ, σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.