Skip to main content

Συνεχίζονται οι εργασίες Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής -διαστολής επί της γέφυρας Αξιού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας Αξιού, στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 1 Απριλίου και την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας Αξιού, στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 26+150 έως τη Χ.Θ. 26+850 περίπου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό μόνο της μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.