Skip to main content

Συνελήφθη ο αδελφός του 16χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι στη Νέα Σμύρνη

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι υπόλοιποι προσαχθέντες που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας

Ο 18χρονος αδερφός του φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του 16χρονου σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη χθες το βράδυ. 

Διαβάστε: Σοκ στη Νέα Σμύρνη: 16χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή, ο 18χρονος συνελήφθη ως φερόμενος δράστης για τον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου αδελφού του, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα από ψαλίδι.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.00 χθες το βράδυ, όταν το κέντρο της Αμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ψαλίδι, στο στήθος, στον λαιμό και στα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.  

Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η Ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.