Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες - Για άλλη μια φορά ανίκανο το δήθεν επιτελικό κράτος

«Τα ερωτήματα είναι τεράστια για το πώς δεν αποφεύχθηκε έγκαιρα το μποτιλιάρισμα και η πολύωρη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες».

Στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου «χιλιάδες οδηγοί και ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών», αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Όσο περνούν οι ώρες, οι καταγγελίες πληθαίνουν για έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης. Όπως όλα δείχνουν, η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διαδικασία μετάγγισης του εύφλεκτου υλικού από το βυτιοφόρο.

Οι αρχές οφείλουν τουλάχιστον να μεριμνήσουν, έστω και τώρα, για την τακτική ενημέρωση των εγκλωβισμένων και για την παροχή των αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης, νερού και τροφίμων.

Τα ερωτήματα είναι τεράστια για το πώς δεν αποφεύχθηκε έγκαιρα το μποτιλιάρισμα και η πολύωρη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες».

Γενικεύοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Το βέβαιο είναι ότι το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να προλάβει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».