Skip to main content

Τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εκλέχτηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Ποια είναι τα τακτικά μέλη, που θα λαμβάνουν στο εξής τις αποφάσεις.

Από τις κάλπες που στήθηκαν στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» εξελέγη η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα δέκα νέα μέλη θα έχουν διετή θητεία, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2023, όταν τυπικά ολοκληρώνεται η θητεία της παρούσας σύνθεσης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της διοίκησης Τζιτζικώστα.

Βάσει της αναλογικότητας στην εκπροσώπηση των παρατάξεων, που προβλέπεται από το νόμο, η παράταξη της διοίκησης του Απόστολου Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη» εξέλεξε έξι τακτικά μέλη. Από ένα τακτικό μέλος εξέλεξαν οι παρατάξεις «Κοιτάμε Μπροστά», «Πράξεις για τη Μακεδονία», «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Ελληνική Αυγή».

Τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από την παράταξη Τζιτζικώστα είναι:: Παντελής Καζαντζίδης, Θανάσης Μαλλιάρας, Χρήστος Μήττας, Στέργιος Μουρτζίλας, Κώστας Πάλλας και Νίκος Τζόλλας. Από την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρήστου Γιαννούλη εκλέχθηκε η Δήμητρα Θωμά, από την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου εξελέγη ο ίδιος, από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχθηκε ο Γιώργος Χαβατζάς και από την παράταξη «Ελληνική Αυγή» ο επικεφαλής Νίκος Χρυσομάλλης.