Skip to main content

Τα συλλυπητήρια των ΠΑΕ Άρης, ΑΣ Άρης και «Super 3» για τον Τροχανά

Ο εκλιπών είχε βοηθήσει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» σε μία πολύ δύσκολη για τον σύλλογο περίοδο (1997-98) ώστε αυτός να ορθοποδήσει οικονομικά.

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου και ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά απέστειλαν ΠΑΕ Άρης, ΑΣ Άρης και «Super 3».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκλιπών είχε βοηθήσει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» σε μία πολύ δύσκολη για τον σύλλογο περίοδο (1997-98) ώστε αυτός να ορθοποδήσει οικονομικά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Τροχανά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε φίλος της ομάδας μας και οι παλαιότεροι δεν ξεχνούν τη συμβολή του στον ΑΡΗ την αποφράδα σεζόν 1997-1998. Τότε που κατάφερε να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου και με τη συνεισφορά του περίφημου 20χίλιαρου των απλών Αρειανών κατάφερε ο ΑΡΗΣ να μείνει «ζωντανός».

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθειά του…

Καλό ταξίδι Μιχάλη Τροχανά...».

Αντίστοιχα ο ΑΣ Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και την οδύνη του για το θάνατο του Μιχάλη Τροχανά.

Ο Μιχάλης Τροχανάς πρόσφερε στον ΑΡΗ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Ήταν η σεζόν 1997-98 όταν συνέβαλε στο να μείνει ζωντανός ο σύλλογος με το γνωστό 20χίλιαρο, συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμυρίων δραχμών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Τέλος το μήνυμα του «Super 3» υπογραμμίζει:

«Ο SUPER 3 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Τροχανά για τον θάνατο του.

Αν και δεν ήταν φίλαθλος η παράγοντας του ΑΡΗ ΜΑΣ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις μαύρες μέρες του 1997, σεβόμενος το μεγαλείο του σωματείου και του ΛΑΟΥ ΜΑΣ ήρθε και βοήθησε τότε στην προσπάθεια με τα 20χιλιαρα ώστε να ξανά πατήσει ο σύλλογος στα πόδια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».