Skip to main content

Τα συγχαρητήρια στον Στέλιο Αγγελούδη - Τηλεφωνήματα από τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, τον Τζιτζικώστα και τον Ρέμο

Ποιοι τηλεφώνησαν στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης για συγχαρητήρια μετά τη συντριπτική του νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Φωτιά πήρε το τηλέφωνο του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, λίγες ώρες μετά τη νίκη του και την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου. Από το βράδυ της Κυριακής, οπότε και αναδείχθηκε νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο κ. Αγγελούδης δέχθηκε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων για συγχαρητήρια.

Διαβάστε - Αγγελούδης: Διεκδίκησα την ανεξαρτησία μου με κάθε τρόπο - Δεν περίμενα τέτοιο εύρος νίκης

Στέλιος Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη άλλαξε σελίδα - Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς

Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με double score ο Στέλιος Αγγελούδης

Ο πρώτος που κάλεσε τον κ. Αγγελούδης για να του δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές ήταν ο νέος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος. Μεταξύ των τηλεφωνημάτων που δέχθηκε ήταν και από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του πορεία.

Από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν και αυτό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου θα έχει πλέον στενή συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο.

Δύο αρχηγοί κομμάτων επικοινώνησαν με τον Στέλιο Αγγελούδης, λίγο μετά την εκλογή του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο δήμαρχο δίνοντάς του θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κεντρικού δήμου.

Σημειώνεται πως αργά χθες το βράδυ πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών για «μεγαλειώδης η νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στον δήμο Θεσσαλονίκης με τη θριαμβευτική επικράτηση του ανεξάρτητου υποψηφίου, Στέλιου Αγγελούδη».

Μεταξύ των πολλών τηλεφωνημάτων που δέχθηκε ήταν και αυτά του Αντώνη Ρέμου και του ολυμπιονίκη Πύρου Δήμα, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα σε προεκλογική εκδήλωση του κ. Αγγελούδη τον περασμένο Φεβρουάριο.