Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΤΑ 4 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΚΜ

Συζήτηση γύρω από ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του δήμου Λαγκαδά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διεκπεραίωση κοινωφελών έργων.

Με παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης και οι συνεργάτες του.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλιας, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Έργων ΜΕ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Αγγελίδης, ο Εισηγητής Έργων Δομών Περιβάλλοντος Στέλιος Ελπέκος και άλλοι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των δήμων της περιοχής. Πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση γύρω από ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του δήμου Λαγκαδά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διεκπεραίωση κοινωφελών έργων.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα εξής ζητήματα:

Η συντήρηση και η αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου
Ο έλεγχος των γεφυρών της περιοχής του Δήμου Λαγκαδά
Η διευθέτηση του ρέματος της Χρυσαυγής στο σημείο όπου αυτό διέρχεται από το ΓΕΛ Λαγκαδά
Η βελτίωση της λειτουργίας του δικτύου απορρόφησης ομβρίων υδάτων στο διάστημα από τον κόμβο των Λαγυνών μέχρι και πριν από το Μπογδάνα.

Η συνάντηση έληξε σε πνεύμα συνεργασίας και διαβεβαιώθηκε ο περαιτέρω πολύπλευρος συντονισμός των δράσεων δήμου Λαγκαδά και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ