Skip to main content

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ - Μπράνταριτς, 5 εκατ. ζητεί η Κάλιαρι

Συνεχίζονται σήμερα τα ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με την επικείμενη μετακίνηση του Κροάτη χαφ, Φίλιπ Μπράνταριτς, στον Δικέφαλο

Οι αρχικές αξιώσεις της Κάλιαρι έπεσαν στο κενό και πλέον οι Ιταλοί συζητούν με τον ΠΑΟΚ σε πιο λογικά νούμερα για την παραχώρηση του 27χρονου Κροάτη χαφ, Φίλιπ Μπράνταριτς, στους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε στα υπόψιν του τον Μπράνταριτς και μετά τη σύμφωνη γνώμη του Φερέιρα, που τον υπέδειξε ως τον... εκλεκτό στα χαφ, διαπραγματεύονται σε ένα ποσό πώλησης κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται σήμερα στην Ιταλία τα δημοσιεύματα αναφορικά με τις επαφές του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπράνταριτς.

Συγκεκριμένα ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει πως το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, είναι η συμφωνία του Δικεφάλου με τους Ιταλούς.

Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «ο Μπράνταριτς τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και τώρα απομένει η συμφωνία των δύο κλαμπ, με την Κάλιαρι να ζητάει 5 εκατ. ευρώ».