Skip to main content

Ταχιάος: Τρομακτικό το πρόβλημα με τα γκέτο στο κέντρο της πόλης

Ο Νίκος Ταχιάος τονίζει επίσης πως «δεν υπάρχει ημέρα που να μην ακούσω την αγωνία των συμπολιτών μου για την ασφάλειά τους στους δρόμους».

Τον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που έδωσε στην δημοσιότητα η κυβέρνηση, σχολίασε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» αναφέρει πως "Έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκοντας χαλάρωση μιας, υπαιτιότητί του αναποτελεσματικής ποινικής νομοθεσίας, να κλείσει το μάτι στους τραμπούκους και τους κουκουλοφόρους".

Θα μου πείτε: Τι σχολιάζεις τώρα; Θα σε κατηγορήσει η αντίπαλός σου για ακροδεξιά ατζέντα. Όχι, λοιπόν! Η κυβέρνηση της οποίας η ίδια ήταν μέχρι χθες υπουργός, επιδιώκει να ευνοήσει την παρουσία και την δράση των ναζί στους δρόμους. Και γι' αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργεί ανασφάλεια και αταξία. Δεν είναι μόνο θέμα ιδεοληψίας. Είναι κυρίως μια εγκληματική τακτική επιλογή» γράφει ο υποψήφιος δήμαρχος.
 
Ο Νίκος Ταχιάος τονίζει επίσης πως «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην ακούσω την αγωνία των συμπολιτών μου για την ασφάλειά τους στους δρόμους, αλλά και στα σπίτια τους. Ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου λειτουργούν μεγάλα και μικρά γκέτο, το πρόβλημα είναι τρομακτικό».