Skip to main content

Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο - Κόσμος έτρεχε να σωθεί, συνελήφθη ο δράστης (vids)

Άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν έξω από το εμπορικό - Όσοι δεν πρόλαβαν, κρύφτηκαν σε καταστήματα και τουαλέτες

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη. Τρομοκρατημένος ο κόσμος φεύγει πανικόβλητος, καθώς η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Κάποιοι άλλοι μάρτυρες γράφουν στα social media ότι έχουν κρυφτεί μέσα σε καταστήματα και μπάνια του εμπορικού κέντρου της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη για να γλιτώσουν από τα πυρά του δράστη.

Η ταϊλανδέζικη αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο ένοπλο έπειτα από πληροφορίες που έλαβε για πυροβολισμούς, τραυματίες και έναν άνδρα οπλισμένο με περίστροφο μέσα σε ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Μπανγκόκ.

Μια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί.

Οπτικό υλικό, που δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά, να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο Siam Paragon και φρουρούς ασφαλείας να τους βοηθούν να φύγουν πριν ανακοινωθεί η σύλληψη του υπόπτου.

Ένα από τα βίντεο αυτά δείχνει κόσμο να βρίσκει καταφύγιο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο εστιατορίου. Το Reuters δεν μπορούσε άμεσα μα διακριβώσει τις πληροφορίες ή την γνησιότητα των βίντεο.

Νωρίτερα, ο τοπικός σταθμός Channel 3 μετέδωσε ότι μέσα από τις τουαλέτες του εμπορικού κέντρου ακούγονταν ήχοι που θύμιζαν πυροβολισμούς.

Ο πρωθυπουργός Σρέθα Θαβίσιν είπε στους δημοσιογράφους ότι περιμένει πληροφορίες για το περιστατικό.

Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα να σχηματίζονται έξω από το εμπορικό κέντρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Συνελήφθη ο δράστης 

Ο φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών στο εμπορικό κέντρο Siam Paragon της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη συνελήφθη, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε βίντεο που ανέβηκε στο Χ (πρώην Twitter):