Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ «ΗΜΕΤΕΡΩΝ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΝΔ

Η βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί με δήλωση της τον Κώστα Γαβρόγλου ότι «ακολουθεί το το κυβερνητικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών».

Για προκλητικές μετατάξεις «ημετέρων» λίγο πριν τη λήξη της θητείας του κατηγορεί τον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου η αρμόδια τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

«Και το Υπουργείο Παιδείας μπήκε στο χορό των μαζικών τακτοποιήσεων "ημετέρων", ακολουθώντας το κυβερνητικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Κεραμέως για να προσθέσει:

«Στο παρά πέντε της λήξης της καταστροφικής του θητείας, ο κ. Γαβρόγλου προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων, και σε 37 ακόμα μετατάξεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) των ΑΕΙ, χωρίς φυσικά να λαμβάνει υπ' όψιν τις ανάγκες που θα αντιμετωπίσουν τον Σεπτέμβριο οι υποστελεχωμένες σχολικές τάξεις».

«Έτσι πορεύθηκε, άλλωστε, αυτή η Κυβέρνηση, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της, χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα και την εκπαιδευτική διαδικασία, με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων», καταλήγει η βουλευτής της ΝΔ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ