Skip to main content

Τελικός πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα απόψε στην Opap Arena

Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2024 δίνει απόψε (21:45) η Εθνική Ομάδα.

Με νίκη στην Opap Arena κόντρα στην Ολλανδία αγκαλιάζει την πρόκριση. Θα χρειάζεται πιθανότατα 1 βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Γαλλία, στις 21 Νοεμβρίου, στην Opap Arena, για να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας.

Υπάρχει και το σενάριο της νίκης με 3 γκολ διαφορά στο ματς με την Ολλανδία που δίνει από σήμερα την πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

To Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση για τον αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία στην αγορά «Ο Μπακασέτας να σκοράρει και η Ελλάδα να κερδίσει».

Τοp Price για 2 νίκες του Παναθηναϊκού και 2 νίκες του Ολυμπιακού

Στο μπάσκετ έχουμε διπλή αγωνιστική αυτήν την εβδομάδα στη Euroleague. Μία νίκη και μία ήττα μετράνε στις 2 πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα των 2 ελληνικών ομάδων στην 3η αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός (Τρίτη 17 Οκτωβρίου, 20:15) και Μιλάνο-Ολυμπιακός (Τρίτη 17 Οκτωβρίου, 21:45).

Ακολουθούν, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, τα παιχνίδια  Ολυμπιακός-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, 21:15) και Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, 21:15).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για τις 2 νίκες του Παναθηναϊκού και τις 2 νίκες του Ολυμπιακού στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα