Skip to main content

Τελείωσε το αποσμητικό σας; Φτιάξε το δικό σας εύκολα στο σπίτι!

Αν ανακαλύψατε πως μόλις τελείωσε το αποσμητικό σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Οι τρεις εύκολες λύσεις για να το φτιάξετε μόνες σας.

Το αποσμητικό είναι το προϊόν που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας. Αν ανακαλύψατε πως μόλις τελείωσε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.

Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα με φυσικά υλικά που έχετε στο σπίτι σας, σύμφωνα με το faysbook.gr.

Αντισηπτικό: Τώρα πλέον υπάρχει πάντα στην τσάντα σας, ακόμη κι αν βρίσκεστε διακοπές. Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε: Αφού τελειώσετε με το ντους, σκουπίστε καλά τις  μασχάλες σας και απλώστε μικρή ποσότητα αντισηπτικού. Περιμένετε για λίγο πριν ντυθείτε. Το αντισηπτικό περιέχει στη σύνθεση του οινόπνευμα το οποίο δεν σας επιτρέπει να ιδρώσετε ενώ παράλληλα έχει την ιδιότητα να σκοτώνει τα βακτήρια που ευθύνονται για την κακοσμία.

Μαγειρική σόδα: Είναι αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδης που σημαίνει πως ακόμη κι αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ερεθισμοί και κοκκινίλες.

Μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα τόσο στις μασχάλες όσο και στο μπούστο ή τα χέρια σας αν ιδρώνουν πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού: Αναμείξτε καλά τα δύο υλικά και με ένα βρεγμένο βαμβάκι ταμπονάρετε στις μασχάλες σας. Η σόδα έχει καθαριστική δράση και το λεμόνι αντισηπτικές ιδιότητες.