Skip to main content

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Ο 20χρονος φοιτητής νοσηλεύεται στη Λάρισα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία - «Προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ένας 20χρονος φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολο Κομνό, ο φοιτητής νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

«Η κατάσταση του είναι σταθερά κρίσιμη», είπε προσθέτοντας πως «προσπαθούμε για το καλύτερο».

Η κατάσταση των άλλων τραυματιών

«Έχουμε και κάποιους τραυματίες που έχουν χειρουργηθεί. Στο νοσοκομείο μας έγιναν 20 εισαγωγές, οι 15 έχουν μείνει, και είναι σε καλή κατάσταση, 5 πήραν εξιτήριο. Κάποιοι έχουν χειρουργηθεί και κάποιοι θα χειρουργηθούν με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία» ανέφερε ο κ. Κομνός.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο τις πρώτες ώρες της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. «Όταν μας ειδοποίησαν αμέσως μετά το ατύχημα, αν και το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, καθώς εφημέρευε το πανεπιστημιακό Λάρισας, σε μισή ώρα ήμασταν έτοιμοι να αποδεχθούμε ασθενή». Στον τόπο του ατυχήματος ήταν 40 ασθενοφόρα, ανέφερε.