Skip to main content

«Τετ α τετ» με φορείς της πόλης ετοιμάζει ο Σαμαράς

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται τη μεθεπόμενη Δευτέρα 13 ο πρόεδρος της Ν.Δ., για να έχει ένα ουσιαστικό «τετ α τετ» με εκπροσώπους φορέων από τη Β. Ελλάδα για το μνημόνιο, την ύφεση και τον προϋπολογισμ
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται τη μεθεπόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να έχει ένα ακόμη ουσιαστικό «τετ α τετ» με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων από τη Βόρεια Ελλάδα. Το σκεπτικό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr είναι να οργανωθεί μια συνάντηση – τύπου ημερίδας, με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων της περιοχής, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για μια σειρά από θέματα, όπως η οικονομική ύφεση, ο προϋπολογισμός και τα μέτρα που προβλέπει και φυσικά το ζήτημα του μνημονίου. Όπως σημειώνεται αρμοδίως, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ακούσει μόνο, αλλά, σύμφωνα με το πλάνο που έχει χαραχθεί, θα εκφωνήσει και τη βασική εισήγηση, που θα χαρακτηρίζεται από ανάλογο περιεχόμενο.

Την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης, κατά τις ίδιες πηγές, την έχει αναλάβει ο αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων της Ν. Δ. κ. Στ. Σιμόπουλος, ο οποίος, ωστόσο, έως και χθες δεν είχε οριστικοποιήσει το χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το event. Το ίδιο πρόσωπο, να σημειωθεί, είχε φέρει σε πέρας με επιτυχία ανάλογη αποστολή και στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη Γενική Έκθεση, είχε συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με τις διοικήσεις των ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ, ΤΕΕ/ΤΚΜ, ΕΒΕΘ, ΕΕΘ, ΒΕΘ, ΟΒΣΘ, ΕΣΘ, ΣΠΔΕΔΘ, ΕΞΘ, ΕΞΧ και ΕΤΓΜ-Θ. Τότε, μάλιστα, ο κ. Σαμαράς είχε παραλάβει από τους συνομιλητές του και σχετικά υπομνήματα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους για τη Θεσσαλονίκη και την οικονομία εν γένει, οπότε θα έχει τώρα την ευκαιρία να επικαιροποιήσει την άποψη που είχε αποκομίσει.