Skip to main content

Τέταρτη ημέρα αποκλεισμού του Γενικού Λογιστηρίου στη Θεσσαλονίκη

Για τέταρτη ημέρα παραμένουν έξω από το παράρτημα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στη Θεσσαλονίκη οι διοριστέοι του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ του 2008.
Για τέταρτη ημέρα παραμένουν έξω από το παράρτημα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στη Θεσσαλονίκη οι διοριστέοι του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ του 2008. Μάλιστα, φαίνεται πως αρχίζουν να συμμετέχουν επιτυχόντες και από άλλα μέρη της Ελλάδας, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το οδόφραγμα από τα βιβλία τους που έχουν στήσει στην είσοδο της οικονομικής υπηρεσίας.

Οι οικονομολόγοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως δεν έχουν αποκλείσει το τμήμα συντάξεων που λειτουργεί κανονικά, σεβόμενοι τους απλούς πολίτες και κερδίζοντας την υποστήριξή τους, παρά μόνο το τμήμα του Λογιστηρίου που δεν έχει επαφή με το κοινό.

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ημαθίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης, αναφορικά με τον εκκρεμή διορισμό στο υπουργείο Οικονομικών 877 νέων οι οποίοι είναι επιτυχόντες στο διαγωνισμό 1Γ/2008 του ΑΣΕΠ.

Ο κ. Χαλκίδης ζητά από την κυβέρνηση να προσδιορίσει το πότε θα ολοκληρωθεί ο διορισμός των επιτυχόντων του διαγωνισμού 1Γ/2008 του ΑΣΕΠ.