Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΜΙΑ 36ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η 36χρονη γυναίκα, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. "Αττικόν".

Το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. "Αττικόν".

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΔΥ, που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για καθηγήτρια που ζει στα δυτικά προάστια, αλλά δεν εργάζεται σε κάποιο σχολείο. Κάνει όμως ιδιαίτερα μαθήματα κι έτσι οι αρχές ήρθαν σε επαφή με όλους που τη συνάντησαν ώστε να τους θέσουν σε κατ' οίκον απομόνωση. Επίσης έχει κλείσει ο παιδικός σταθμός στον οποίο πηγαίνουν τα ανίψια της 36χρονης. Συνολικά περίπου 20 άτομα έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο.

Εν τω  μεταξύ, τα τρία άτομα, τα οποία βρέθηκαν θετικά σε λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε καλή κατάσταση (δείτε εδώ).

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ