Skip to main content

"Θα είμαστε έτοιμοι με τη Γαλατασαράι"

Ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δουλεύει σκληρά και θα τα δώσει όλα κόντρα στους Τούρκους.

Ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τη Γαλατάσαράι για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

Ο Λιθουανός σέντερ υπογράμμισε: "Ολοι δουλεύουν σκληρά και μου αρέσει αυτό. Ο προπονητής δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους ψηλούς και έτσι είναι ευκαιρία να βελτιώνομαι συνεχώς και να δώσουμε τα πάντα στο τέλος του μήνα κόντρα στην Γαλατάσαράι".

Πρόσθεσε: "Ολα πήγαν καλά στην προετοιμασία. Προσαρμόζομαι εύκολα, μπήκα σε ένα κάπως διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους που είχαν αρχίσει νωρίτερα, ειδικά στην φυσική κατάσταση, αφού οι άλλοι ήταν πιο μπροστά, αλλά μέσα στο γήπεδο κάναμε όλοι τα ίδια. Καλύπτω, πάντως, το χαμένο έδαφος και σε 1-2 μέρες θα τους φτάσω".

Ακόμη δήλωσε: "Είναι διαφορετική η προετοιμασία από εκείνη στην Αλικάντε. Εδώ οι προπονητές έχουν πολύ καλύτερο πλάνο. Είναι σκληρή η προπόνηση, αλλά τα πάντα είναι προετοιμασμένα. Στα φιλικά με τον Ολυμπιακό κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, όμως, δεν έχουμε πρόβλημα να τους αντιμετωπίσουμε όπως δείξαμε. Το θέμα είναι να μην επηρεαστούμε από τραυματισμούς ή κούραση ώστε τελικά να γίνουμε μια επιτυχημένη ομάδα".

Για τη συνεργασία του στην ρακέτα με τους Ντικούδη και Καλλέ επεσήμανε: "Τα πήγαμε πολύ καλά. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός στην προπόνηση γιατί βελτιώνομαι. Ο Δήμος ήταν στην Βαλένθια, τότε δεν τον έπαιξα αντίπαλο γιατί αγωνιζόμουν στην Α2 Ισπανίας, αλλά μιλήσαμε. Είναι πολύ καλό παιδί. Παίζει δυνατά, έξυπνα και θα μας βοηθήσει".

Για το ματς κόντρα στην Γαλατάσαράι σχολίασε: "Μέχρι τότε έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο τρόπος που δουλεύουμε το δείχνει. Ετσι όπως δουλεύουμε θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Προσωπικά αυξάνω το επίπεδό μου και σκέφτομαι πως όταν έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες που λείπουν θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Και τώρα, όμως, ήμασταν δυνατοί. Με τον Ολυμπιακό παλέψαμε μέχρι το τέλος. Όλοι έπαιξαν δυνατά, έβγαλαν εξτρά ενέργεια. Και σκεφτείτε ότι τώρα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια πλήρη ομάδα όταν έχεις ελλείψεις και όταν όσοι παίζουν είναι ήδη κουρασμένοι από τις σκληρές προπονήσεις".