Skip to main content

Θεοδωρίδης: Αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας

Την πεποίθησή του πως ο Σταύρος Κοντονής θα αποφασίσει την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώσεις μετά την άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League έκανε ο αντιπρόεδρος αυτής, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είχα καιρό να έρθω στη Λίγκα. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν έμαθα κάτι περισσότερο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το ντέρμπι της Κυριακής. Τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι. Εγώ θέλω να το κάνουμε παιχνίδι Champions League.

Ζητώ από τον κόσμο να είναι ήρεμοι. Να φωνάζουν οι φίλαθλοι, αλλά να είναι κόσμιοι. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από εμάς στα αποδυτήρια. Το επαναλαμβάνω: είναι ένα ντέρμπι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Να γίνει σε επίπεδο Champions League».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι πρόβλημα του κ. Σαββίδη και του ΠΑΟΚ αν δεν θέλει να κατέβει στη ρεβάνς. Στο Κύπελλο συμμετέχουν ομάδες από όλες τις κατηγορίες. Είναι ασέβεια να ματαιωθεί το Κύπελλο. Στην Αγγλία είναι ιερός θεσμός.

Δεν μπορούν να το στερήσουν από τον κόσμο. Εμάς μας τραβάνε για ψύλλου πήδημα. Πιστεύω ότι θα γίνει το Κύπελλο. Αργά ή γρήγορα ο κ. Κοντονής θα δώσει εντολή να ξαναρχίσει το Κύπελλο. Αυτό θέλω να πιστεύω. Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πάμε για το νταμπλ. Σέβομαι τη γνώμη του καθενός. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έριξε «βόμβα» που αφορούσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, και τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

«Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ' ό,τι έμαθα τον έδιωξαν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση από τον «Δικέφαλο».