Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

O επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για διαιτητικά αίσχη στο πρόσφατο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης αλλά και της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Συγκεκριμένα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλά για διαιτητικά αίσχη στο πρόσφατο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ ενώ μάλιστα έστειλε μήνυμα στους Βαγγέλη Γραμμένο και Βίτορ Μέλο Περέιρα ενόψει του επερχόμενου αγώνα εναντίον της Ξάνθης στη θρακική πόλη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το στέλεχος των Πειραιωτών:

«Χρειάζεται θράσος η Ξάνθη, η πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος, να βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία θυμήθηκε τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή του και ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μία ομάδα που ήταν παντελώς άφωνη από πέρσι, όταν ο κ. Πανόπουλος είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και πάλι ακριβώς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει πριμ. Τι αστρική σύμπτωση λοιπόν, η εξαφανισμένη επί ένα χρόνο Ξάνθη, να εμφανίζεται και πάλι τώρα.

Πολλές οι «συμπτώσεις», όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και όσα «σσσσσσσς» και να κάνετε, δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβουν και οι αρχές. Μιας λοιπόν και εμφανίστηκε τώρα, η λεγόμενη διοίκηση της Ξάνθης γιατί δεν κάνει λόγο και για την ταμπακέρα.

Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας; Κάποια στιγμή θα σας τελειώσουν οι Μελιόπουλοι και οι Φασίδιδες και το χειρότερο είναι ότι θα έχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό.

Ένα πράγμα θα πω, μετά από τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή «β’» και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη.

Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ