Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τη δική του απάντηση στου παλαιμάχους του «Δικεφάλου» τονίζοντας πως είναι φίλος με μερικούς εξ αυτών.

Τη δική του απάντηση στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Οσο για κάτι παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που τόλμησαν και μιλήσανε για μένα, εγώ είχα να κάνω μόνο με τους παλιούς παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που ήταν ο Χασιώτης, ο Πρόγιος, ο Κουιρουκίδης, ο Γιεντζής, ο Παπαδάκης. Τα λέω αυτά για τα παιδιά γιατί είμαστε φίλοι. Πηγαίναμε και τρώγαμε μαζί στην Καλαμαριά αλλά μέσα στο γήπεδο σφαζόμασταν.

Αυτούς και κάτι άλλα παιδιά όπως ο Κούδας, ο Κεμανίδης, ορισμένοι που κάποιοι ίσως να έχουν πεθάνει από εκείνη την ομάδα, τους σέβομαι. Γιατί μια ζωή παίζανε σαν παλικάρια σαν κι εμάς, είναι άντρες 100%, δεν υπήρχαν ξένοι ούτε σε μας ούτε και σε εκείνους. Ήμασταν 11 Ελληνόπουλα ο ΠΑΟΚ, 11 κι εμείς. Αυτούς τους σέβομαι και θα λέω πάντα μπράβο σε εκείνον τον ΠΑΟΚ γιατί ήταν πραγματικά μια καταπληκτική ομάδα.

Δεν έχει σημασία που εμείς παίρναμε τα πρωταθλήματα. Απο εκεί και πέρα, τον Αποστολίδη, τον Ορφανό που φόρεσαν και τα χρώματα του Ολυμπιακού τους σέβομαι ιδιαιτέρως. Τους άλλους δεν τους ξέρω.

Για να ξεκαθαρίσουμε ποια ήταν η ιστορία του ΠΑΟΚ τότε και ποια είναι τώρα. Τότε ήταν 11 λεβεντόπαιδα Ελληνες. Αυτά είχα να πω».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ