Skip to main content

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός ασέλγησε σε 14χρονη στην οποία έκανε ιδιαίτερα

Ο 72χρονος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 14χρονης μέσα στο σπίτι της συντρόφου του στη Θέρμη, όταν η ανήλικη ξάπλωσε για λίγη ώρα

Σοκ έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό ασέλγειας σε ανήλικη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στην 14χρονη μέσα στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή της Θέρμης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνέλαβαν τον 72χρονο εκπαιδευτικό.

Προηγήθηκε καταγγελία από τη μητέρα, σύμφωνα με την οποία πρωινές ώρες χθες, εντός της οικίας όπου ο δράστης παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη κατάκλισή της, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Η ανήλικη ήταν κουρασμένη και είχε ξαπλώσει για λίγη ώρα.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκου.