Skip to main content

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στη ΓΑΔΘ ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

Το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι που τελέστηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη ΓΑΔΘ.

Στη Γενική Αστυνομική Διευθύνση Θεσσαλονίκης μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πάρτι που τελέστηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός στο πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε ούτε προσαγωγή ούτε σύλληψη, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με τις παραπάνω κατασχέσεις.

Ξεκινά η συμπληρωματική κατάθεση της 24χρονης

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε μετά από δύο περίπου ώρες η κατάθεση του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο εργοδότης της αλλά και ένας φίλος του, που ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που είδε η κοπέλα μετά τον καταγγελόμενο βιασμό της, επρόκειτο να καταθέσουν σήμερα, πριν την ίδια.

Ωστόσο, κατέθεσε μόνο ο επιχειρηματίας ενώ ο φίλος του αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, μόνο οι δύο μάρτυρες κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση στην ανακρίτρια που εξετάζει την υπόθεση του βιασμού της κοπέλας. Η 17χρονη φίλη της δεν πρόκειται να καταθέσει σήμερα ωστόσο δεν αποκλείεται να κληθεί κάποια στιγμή.

Λίγο μετά τις 13:30 η 24χρονη παρουσία ψυχολόγου μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας για συμπληρωματική κατάθεση.