Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 26χρονος στα ΚΤΕΛ είχε πάνω του μαχαίρια και ναρκωτικά

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, καθώς και μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης - Χειροπέδες σε δύο για λαθραία πακέτα τσιγάρα

Σε τέσσερις συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, προχώρησαν χθες στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ στον Εύοσμο 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ροδόπης για παράβαση του Νόμου Περί αλλοδαπών, απείθεια και Νομοθεσία που αφορά στον Κώδικα Μετανάστευσης.

- Συνελήφθη βραδινές ώρες της 12-11-2018 στον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων «ΚΤΕΛ Μακεδονία», από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 26χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 2 μαχαίρια, καθώς και μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

- Συνελήφθησαν από ομάδων ΔΙΑΣ και «Ζ» στους Αμπελόκηπους και στο κέντρο της πόλης δυο 20χρονοι αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Συνολικά  κατασχέθηκαν 270 πακέτα τσιγάρα και 13 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.