Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της παράσυρσης της 21χρονης φοιτήτριας στην Καμάρα

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της παράσυρσης με αυτοκίνητο της 21χρονης φοιτήτριας στην περιοχή της Καμάρας - Μαρτυρία και από οδηγό λεωφορείου

Στην ταυτοποίηση του δράστη της παράσυρσης με αυτοκίνητο της 21χρονης φοιτήτριας στην περιοχή της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, φέρεται να έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στη Voria.gr, πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό με ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως για την ταυτοποίησή του αξιοποιήθηκε  και  μαρτυρία οδηγού λεωφορείου που ήταν κοντά στο συμβάν.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ είναι σε ισχύ το 48ωρο του αυτοφώρου.

Το όχημα που οδηγούσε ο δράστης δεν του ανήκει καθώς ως κάτοχος φέρεται ένας 44χρονος ημεδαπός, κάτοικος Τούμπας.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που είναι ημεδαπός, ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία που βρέθηκαν στον εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης παρέσυρε αρχικά την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και στη συνέχεια πάτησε την 21χρονη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία: «Το αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές την 21χρονη στην Καμάρα»

Εγκατέλειψε το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε στον Περιφερειακό όπου και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο αφού πρώτα έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται από εχθές σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ έχει διασωληνωθεί.