Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 33χρονος πήγε να κάνει... Κούγκι το διαμέρισμά του με φιάλη υγραερίου

Ένας 33χρονος ημεδαπός άνδρας απειλούσε να θέσει φωτιά σε φιάλη υγραερίου με αναπτήρα γεγονός που θα οδηγούσε σε μία μεγάλη έκρηξη.

Μια ιστορία που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με... Κούγκι σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας 33χρονος ημεδαπός άνδρας απειλούσε να θέσει φωτιά σε φιάλη υγραερίου με αναπτήρα που κρατούσε στα χέρια του, γεγονός που θα οδηγούσε σε μία μεγάλη έκρηξη στην πολυκατοικία που διέμενε, στην οδό Παπαναστασίου, στις Συκιές.

Μέσα στο διαμέρισμα την ώρα που ο ίδιος απειλούσε να ανατινάξει τη φιάλη βρισκόταν ο σύντροφος της μητέρας του, όπως και ένα ανήλικο κορίτσι.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του 33χρονου, πείθοντάς να αφήσει τον αναπτήρα και τη φιάλη υγραερίου.

Εντέλλει οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο άνδρα και οδηγήθηκε στο ΑΤ Νεαπόλεως. Στη συνέχεια διεκομίσθη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, καθώς και στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική του υγεία.