Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν ώρα οι εργασίες συντήρησης στη Μουδανιών

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα και θα πραγματοποιηθούν και αύριο τη νύχτα

Αλλαγή ώρας στις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της γέφυρας σήμανσης που βρίσκεται στο 9ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη ανακοινώνει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, οι προγραμματισμένες για σήμερα εργασίες συντήρησης της γέφυρας σήμανσης που βρίσκεται στο 9ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη (στο ύψος περίπου του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής), σε συνδυασμό με την αντικατάσταση των αναρτημένων επί αυτής πληροφοριακών πινακίδων (προς Θεσσαλονίκη και προς Περιφερειακή Οδό) λόγω πρόβλεψης δυσμενών καιρικών συνθηκών (ισχυροί άνεμοι) θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 το βράδυ από τις 10.00 μ.μ. έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 8.30 π.μ..

Οι εργασίες θα γίνουν στα εξής τμήματα:

(α) αρχικά στο αριστερό τμήμα της οδού με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (δεξιά και μεσαία),

(β) στη συνέχεια στο δεξιό τμήμα της οδού με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α., με διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (αριστερή και μεσαία),

με σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης  ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.