Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένη γειτονιά στον Άγιο Παύλο με τρύπα που δεν... λέει να κλείσει (φωτο)

Τι αναφέρει κάτοικος μίας γειτονιάς στον Άγιο Παύλο για τη μακρά... ιστορία μίας τρύπας που δεν λέει να κλείσει

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι μίας γειτονιάς στον Άγιο Παύλο της Θεσσαλονίκης καθώς καταγγέλλουν πως για ακόμη μία φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με μία τρύπα στη μέση του δρόμου.

Όπως λέει στη Voria.gr κάτοικος της περιοχής, η... ιστορία της συγκεκριμένης τρύπας είναι μακρά, ενώ επανεμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, πιθανόν λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κατοίκου, η τρύπα είχε ανοίξει στο παρελθόν από εργασίες εταιρείας φυσικού αερίου, ωστόσο δεν έκλεισε σωστά με αποτέλεσμα να απαιτεί συχνά εργασίες για την αποκατάστασή της. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πως, παρά τις εκκλήσεις όλων των γειτόνων, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται παροδικά κι έτσι η συγκεκριμένη τρύπα ανοίγει ξανά ανά τακτά χρονικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ενώ -τόσο η εταιρεία που είχε ανοίξει το σκάμμα αλλά και ο δήμος που κλήθηκε στο παρελθόν για το περιστατικό- γέμισαν την τρύπα με άμμο, αυτή χρειάζεται πιο δραστική αντιμετώπιση, καθώς, όπως σημειώνει, το ευρύτερο σημείο κάτω από τον δρόμο είναι πιθανόν κούφιο.

Εκ μέρους των κατοίκων της γειτονιάς, ο ίδιος απευθύνει έκκληση για άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος προκειμένου να μη δημιουργείται συνεχώς το ίδιο πρόβλημα.

Δείτε τις φωτογραφίες: