Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται... Βασίλισσα για την καρναβαλική παρέλαση-συλλαλητήριο

Η Ίνα Τσικοπούλου που θα ηγείτο της παρέλασης δεν θα παρευρεθεί τελικά, με αποτέλεσμα να διοργανώνεται... δημοψήφισμα μέσω likes για τη νέα Βασίλισσα

Τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης αναζητά μέσω... δημοψηφίσματος η εμπνεύστρια της καρναβαλικής παρέλασης στην πόλη, Θένια Δρακοπούλου.

Όπως αναφέρει η κ. Δρακοπούλου σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ίνα Τσικοπούλου, που αναμενόταν να βρίσκεται στην κεφαλή της παρέλασης ως Βασίλισσα, δήλωσε κώλυμα λόγω προσωπικού ζητήματος και δεν θα παρευρεθεί, ενώ απών θα είναι εν τέλει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Δρακοπούλου αναφέρει πως «όσες κοπέλες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για Βασίλισσα του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης, να γράψουν σχόλιο και να βάλουν μια φωτογραφία τους με τη στολή που θα έρθουνε εάν επιλεγούν». Η επιλογή της Βασίλισσας θα γίνει με τα likes (δηλαδή την επιλογή "μου αρέσει" στο Facebook) που θα μαζέψει η κάθε υποψήφια στο σχόλιό της.

Μάλιστα η εμπνεύστρια της παρέλασης ζητεί όποιον έχει κάμπριο «να προσφερθεί για να μεταφέρει τη Βασίλισσά μας που θα επιλεχθεί».