Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν οι επαρχιακές οδοί που είχαν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης - Πού υπάρχουν προβλήματα

Κλειστή παραμένει ακόμα η επαρχιακής οδός Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου

Δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία το πρωί της Κυριακής δύο επαρχιακοί δρόμοι που είχαν κλείσει από χθες το απόγευμα λόγω χιονόπτωσης.

Πρόκειται για την επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου - Μελισσοχωρίου, αλλά και την Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Ξηροχωρίου, του δήμου Χαλκηδόνος.

Κλειστή παραμένει ακόμα η επαρχιακής οδός Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

Παράλληλα, ασύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς, όπως και η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος που δεν είναι εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εξαιρούμενων των οχημάτων τα οποία φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), εκείνα που φέρουν ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S.