Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός κατηγορείται πως χτύπησε την πρώην του με τη βοήθεια της νυν του

Όπως κατήγγειλε η 41χρονη, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι αστυνομικός, την ξυλοκόπησε με τη βοήθεια της νυν συντρόφου του.

Ακόμα μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη,  καθώς ένας αστυνομικός κατηγορείται ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του, επίσης αστυνομικό.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τις πρωινές ώρες εχθές έξω από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» όταν η 41χρονη πήγε το παιδί της για εξετάσεις. Στο σημείο βρέθηκε ο 39χρονος πρώην σύζυγός της μαζί με την 37χρονη νυν σύντροφό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, ο 39χρονος, ο οποίος είναι αστυνομικός, την ξυλοκόπησε με τη βοήθεια της νυν συντρόφου του.

Ο αστυνομικός, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, συνελήφθη χθες το απόγευμα μαζί με την 37χρονη σύντροφό του έπειτα από μήνυση για ενδιοοικογενειακή βία που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του σε βάρος τους.

Σήμερα, πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 39χρονου και για συνέργεια σε βάρος της 37χρονης.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στο Δικαστήριο.