Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε πέσει θύμα διάρρηξης άλλες δύο φορές - Καρέ καρέ οι κινήσεις των δραστών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντουκουμέντο του MEGA από τη διάρρηξη φαίνεται αρχικά ο ένας δράστης να επιχειρεί να παραβιάσει την κεντρική κλειδαριά του ζαχαροπλαστείου και ο δεύτερος έχει σκύψει και τραβάει με δύναμη την πόρτα προς τα έξω.

Φτάνει και ο τρίτος και παρκάρει απ’ έξω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Έχουν βάλει στόχο τη μηχανή του καφέ. Τη σέρνει για να τη σηκώσει, αλλά είναι βαριά και του πέφτει. Τη σηκώνουν πάνω στον πάγκο αλλά τελικά τους πέφτει ξανά και τα παρατάνε. Σήκωσαν ολόκληρη την ταμειακή και το έβαλαν στα πόδια.

«Άνοιξαν την πόρτα με έναν λοστό από ό,τι είδα στις κάμερες, πήρανε την ταμειακή και προσπάθησαν να πάρουν και την καφετιέρα. Την καφετιέρα δεν μπόρεσαν. Όταν μπαίνεις και κάνεις βιαστικά πράγματα, κάνεις και ζημιές», δήλωσε το θύμα της διάρρηξης, ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, ο οποίος είχε πέσει θύμα διάρρηξης άλλες δύο φορές. Αυτήν τη φορά δεν είχε αφήσει χρήματα στο κατάστημα, παρά μόνο 100 ευρώ σε ψιλά.

«Από τη μία λες να μην αφήσεις (σ.σ. χρήματα), από την άλλη λες ότι άμα δεν αφήσεις κάτι να πάρουνε μπορεί να σου κάνουνε ζημιά. Δεν ξέρεις ποιο είναι το πιο σωστό τελικά».