Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δέκα άτομα σε ένα 24ωρο για κλοπές

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν στις συλλήψεις δέκα ατόμων για κλοπές και απόπειρες κλοπών

Στην αυτόφωρη σύλληψη συνολικά δέκα ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

• 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος χθες το πρωί εισήλθε εντός μονοκατοικίας στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας 40χρονης, παραβιάζοντας την εξωτερική καγκελόπορτα και την κύρια είσοδο, πλήν όμως συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

• 37χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αφαίρεσε από την τσάντα γυναίκας στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.