Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε καταζητούμενο για βιασμό και μαστροπεία

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου με την οποία είχε καταδικαστεί σε 13 έτη και εννέα μήνες.

Στη σύλληψη ενός 38χρονου καταζητούμενου Αλβανού προχώρησαν χθες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπίστωσαν σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσαν Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για έκτιση υπολοίπου ποινής και απόφαση Μικτό Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε 13 έτη, εννέα μήνες και χρηματικό ποσό.

Και τα δύο διωκτικά έγγραφα αφορούν στα αδικήματα της μαστροπείας, του βιασμού και της αρπαγής ενηλίκου.

Ακόμα, κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε 20 ακόμα αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ αυτών συνελήφθη ένας 31χρονος  οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν, βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Θράκης για παράβαση περιορισμών διαμονής και απόφαση Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για κλοπές.

Επίσης συνεληφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα, ένα άτομο για απόπειρα κλοπής, δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί όπλων, δύο άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, τρία άτομα για πλαστογραφία, τρία άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα, ένα άτομο για παραβίαση της Νομοθεσίας περί υπαίθριου εμπορίου και ένα άτομο για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.