Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τέσσερις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συλλήψεις το Σάββατο 16 Μαρτίου τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην Τούμπα.

Σε τέσσερις συνολικά συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά προϊόντα προχώρησαν χθες, Σάββατο 16 Μαρτίου, αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αριστοτέλους) και στην Τούμπα, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 23 ετών, από το Πακιστάν, οι οποίοι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση λαθραία καπνικά προϊόντα. Συνολικά κατασχέθηκαν (218) πακέτα τσιγάρα και (1) συσκευασία καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Πεζών Περιπολιών, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αριστοτέλους), εντόπισαν (135) πακέτα τσιγάρα και (8) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ», συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Τούμπας (Κωνσταντινοπολίτικα), δύο ημεδαπούς ηλικίας 26 και 23 ετών, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πρώτου, βρέθηκε δέμα κάνναβης βάρους (61,79) γραμμαρίων και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, ένας πλαστικός τρίφτης που περιείχε ποσότητα κάνναβης, καθαρού βάρους (0,46) γραμμαρίων.

φωτογραφία αρχείου