Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 2 πελάτες- παίκτες - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης - Τι κατασχέθηκε

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, «ξετρύπωσε» χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 2 πελάτες- παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο χώρο διεξάγονταν παράνομα παίγνια στα οποία συμμετείχαν οι 2 πελάτες-παίκτες και διηύθυνε ο προσωρινά υπεύθυνος ενώ συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 21 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
- 2 κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server),
- μηχανογραφημένες και ιδιόχειρες σημειώσεις και
- 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, για τους υπολογιστές που λειτουργούσαν χωρίς σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή θα υποβληθεί Έκθεση Αρχής στον Δημόσιο Κατήγορο Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ