Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη σύζυγό του αλλά και αστυνομικό που πήγε στο σπίτι τους στην Τούμπα

Αστυνομικοί μετέβησαν σε διαμέρισμα μετά από κλήσεις γειτόνων και βρήκαν τη γυναίκα με σημάδια, ενώ δέχθηκαν οι ίδιοι επίθεση από τον 32χρονο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημέρωματα της Κυριακής στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήσεις από πολίτες για πιθανό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε διαμέρισμα και περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας μετέβησαν στο σημείο.

Κατά την προσπάθεια διερεύνησης του περιστατικού, οι αστυνομικοί δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον 32χρονο ένοικο του διαμερίσματος ενώ στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας επιτέθηκε σε έναν εξ αυτών, οπότε και συνελήφθη με τη συνδρομή δυνάμεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και η 27χρονη σύζυγός του, που έφερε κοκκινίλες και αμυχές.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση και απόπειρα φθοράς θα οδηγηθεί σήμερα αρμοδίως.