Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού στην Αγία Τριάδα και την Πολίχνη

Από την ΕΥΑΘ πραγματοποιείται προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω επισκευών διαρροής σε διάβαση αγωγού ύδρευσης που βρίσκεται στην Πολίχνη.

Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί σήμερα, Κυριακή, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις περιοχές της Αγία Τριάδας και της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. 

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη διακοπή υδροδότησης στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της οδού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η διακοπή αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 12 το μεσημέρι.

Παράλληλα, από την ΕΥΑΘ πραγματοποιείται προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω επισκευών διαρροής σε διάβαση αγωγού ύδρευσης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Υψηλάντου της Δ.Ε Πολίχνης, του Δήμου Παύλου Μελά.

Η διακοπή θα διαρκέσει έως τη 1 το μεσημέρι και θα επηρεάσει τις οδούς Υψηλάντου, Ελπίδος , Αγνώστου Στρατιώτη ,Αγίας Παρασκευής, Αγίας Μαρίνας και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.