Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Μία ακόμα διαμαρτυρία για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί με τα δρομολόγια των λεωφορείων πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη από την Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου και πιθανότατα θα ακολουθήσει και πορεία.

«Δρομολόγια που καθυστερούν κι όταν φτάνουν οι επιβάτες στριμώχνονται σαν σαρδέλες ή ψάχνουν για το επόμενο λεωφορείο. Τεράστιες καθυστερήσεις, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, κάθε μέρα. Πόρτες που σπάνε πάνω σε στοιβαγμένα σώματα. Λιποθυμίες ακόμη και νέων ανθρώπων. Οχήματα που καταρρέουν την ώρα που κινούνται.

Μόνιμη πρακτική των κυβερνήσεων και των διοικήσεων εδώ και τόσα χρόνια είναι να μην ανανεώνουν το στόλο. Αυτοί κρατάνε τον «ασθενή ΟΑΣΘ» στην εντατική με «μπαλώματα» και μας ζητάνε υπομονή ενώ εργάζονται για το ξεπούλημα του οργανισμού. Οι ψεύτικες υποσχέσεις για βελτίωση της κατάστασης καταρρέουν κάθε επόμενο μήνα. Για όσα βιώνουμε, δε φταίνε ούτε οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, ούτε οι συνεπιβάτες μας, φταίει η διοίκηση και η κυβέρνηση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της ενόψει της διαμαρτυρίας η Πρωτοβουλία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ